Hirdetés

All You Need is Kill - Brad Pitt sci-fi-ben?

|

Tényleg nem elfogultságból, de akinek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Hetedik, a Harcosok klubja, a Benjamin Button vagy a Becstelen brigantyk, arra érdemes odafigyelni!

Hirdetés

Éppen ezért akadt meg a szemem az All You Need is Kill névre hallgató sci-fi-n, amit Doug Liman a Luna című projekt helyett választott és a Warner Bros. bábáskodik a film felett. Az All You Need is Kill főszereplője Brad Pitt lehet, ugyanis Liman és a stúdió neki tett legelőször ajánlatot, már csak a válaszra várnak, de az előjelek bíztatóak. A forgatókönyvet Dante Harper készítette el Hiroshi Sakurazaka mangája alapján, amiért állítólag 3 millió dollárt fizetett a Warner. A manga adaptáció sztorija szerint a jövőben az űrlények inváziót indítanak a Föld ellen. A védelmi erők elején egy katona áll, akit harcba küldenek az idegenek ellen, de a csatamezőn leli halálát. Érdekes módon, mikor kinyitja a szemét, újra az inváziós nap reggelén találja magát, és így megy ez mindig, mikor csak elhalálozik. A katona a harcok során tapasztalatot is szerez, majd idővel elér arra a szintre, mikor erejének köszönhetően képes megváltoztatni a csata kimenetelét. Lenyűgözően hangzik, Brad Pitt-tel remek vásárra tenne a stúdió.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.