Hirdetés

Allan Quatermain - Chris Hemsworth főszereplésével jöhet a reboot

|

Hirdetés

Chris Hemsworth öltheti magára Allan Quatermain szerepét az 1986-os Az elveszett aranyváros fosztogatói című kalandfilm rebootjában. A film Henry Rider Haggard Salamon király kincse című könyve alapján készült, amely 1885-ben jelent meg először. A ’86-os filmet Richard Chamberlain és Sharon Stone főszereplésével forgatták, azonban nem Chamberlain volt az egyetlen színész, aki megszemélyesítette Allan Quatermain karakterét: a 2003-as A szövetségben Sean Connery, a 2004-es Salamon király kincse című tévéfilmben pedig Patrick Swayze alakította a kalandort.

salamon

A történet szerint Allan Quatermain egy szerencsevadász kalandor, aki betéve ismeri Dél-Afrikát. Időről-időre kincsvadászatra indul, amelyeken életveszélyes kalandokba keveredik. Kicsit ismerősen hangzik, igaz? Ez azért lehet, mert Quatermain karaktere volt az egyik legnagyobb inspirációja a legendás Indiana Jones-nak. A Sony Pictures Quatermain történetéből egy új franchise-t szeretne felépíteni, de ez nagyban függhet attól is, hogy Chris Hemsworth végül elvállalja-e a szerepet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.