Hirdetés

Már dolgoznak a The Mandalorian harmadik évadán

|

Egy darabig valóban nem kell nélkülöznünk Mando és Bébi Yoda kalandjait.

Hirdetés

Miközben a folytatástrilógia alaposan megosztotta a közönséget, ezzel szemben a Disney+-on bemutatott The Mandalorian minden tekintetben hatalmas sikernek bizonyult. Mivel mostanában nem mindennapi jelenség, hogy valami a messzi-messzi galaxis közkedvelt darabja legyen, könnyen lehet, hogy a Disney addig üti a vasat, amíg meleg, és már jóval a második felvonás bemutatója előtt elkezdtek dolgozni a folytatáson.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint az élőszereplős sorozat megálmodója, Jon Favreau már egy ideje a harmadik évad forgatókönyvét nyüstöli, a koncepcióművészek pedig az elmúlt hetekben kezdtek el hozzá vázlatterveket gyártani. A kontakt megerősítette, hogy nemrég csaptak bele a folytatás előkészületeibe, és jelenleg is azon megy a párbeszéd, milyen módokon tudnák továbbduzzasztani a The Mandalorian világát. Hivatalos berendelésre ugyan nem számítanánk egy ideig, de mivel azóta számos európai országban is elérhetővé vált a Disney+, a készülő második évad akár még az első sikerét is felülmúlhatja majd.

Szerencsére az ősszel induló második felvonást még a koronavírus-járvány világszintű robbanása előtt sikerült leforgatni márciusban, és noha azzal kapcsolatban sem tudunk egyelőre túl sok konkrétumot, annyi bizonyos, hogy Rosario Dawson is benne lesz, mégpedig a sokak által kedvelt Szürke Jedi, Ahsoka Tano szerepében. Azóta arról is elkezdtek pletykálni, hogy a karakter akár még saját spinoffot is kaphat a streaming szolgáltatáson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.