Hirdetés

Álomháború - Limitált Art Book

|

A Titan Books boldogan újságolta világgá, hogy a közelgő Álomháború limitált Art Book kiadása már elérhető Amazon-on két fajta verzióban is, Zack Snyder aláírásával díszítve.

Hirdetés

A drágább verzió (750 kópia készült belőle) Zack Snyder autogrammjával ellátva 75 dollárt kóstál, a dedikálatlan verzió pedig mindösszesen 23 dollár, tehát ti dönthettek, mennyit ér Snyder aláírása?  A limitált kiadás Sucker Punch: The Art of the Film néven kerül zárt körű forgalomba, 256 oldalt tartalmaz és természetesen angol. Az olcsóbb, aláírás nélküli verzió Sucker Punch: The Art of the Movie néven kerül kiadásra, hasonló tulajdonságokkal. Magyar kiadásról egyenlőre nincsenek ismereteink.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.