Hirdetés

Álomháború - Ne hallgass a negatív kritikákra!

|

Egyre több helyen olvasom hazai és külföldi kritikusoktól, hogy az Álomháború rendezője, Zack Snyder mellényúlt, szégyent hozott a nevére és a stílusára, stb. stb. Kérem szépen, ne higgyünk ebben!

Hirdetés

Kötelességemnek érzem megvédeni mind a filmet, mind a direktor urat, hiszen jószerint csak a "vak" nem látja, hogy a semmiből egy saját világot alkotott elképesztő hangulattal, fűszerezéssel, zenei alapokkal - amik a megfelelő helyen voltak a megfelelő időben. Komolyan azért vannak egyes kritikusok kiakadva, mert idézem például nincs benne olyan logikus felépítés, mint az Eredet-ben? Várható volt, hogy a fantáziájáról híres és a műveiben már megtapasztalt stílusú Snyder nem a történetre fog építeni és nem az adja majd el művét, de hangsúlyozom: nekem az is a helyén volt, teljesítette a tőle elvárt feladatot és alátámasztott olyan húzórészeket, mint a látvány és egyéb nyalánkságok. Ha tehát azért nem váltasz az Álomháborúra jegyet, mert negatív kritikákat olvastál róla, ne rájuk hallgass, csak a saját érzéseidre és szórakozz remekül a játékidő alatt. Emlékeztetőül a saját kritikánk, ami alátámasztja felhívásomat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.