Hirdetés

Álomháború - R-kategóriás változat

|

Talán az idei év legjobban megosztott rajongótáborral bíró filmjéről beszélhetünk az Álomháború tekintetében, de mi továbbra is tartjuk magunkat a 90% feletti értékeléshez.

Hirdetés

Zack Snyder fantáziájához és megvalósításához nem férhet kétség, ráadásul nem is kell komolyan venni semmit amit látsz - ez pusztán szórakozás, szórakoztatás. A kritikát továbbra is elolvashatjátok ide kattintva, azonban a Blu-Ray változat kiadásával elérhetővé válik egy komolyabb megnyilvánulású verzió is, amely nem lett cenzúrázva, így simán megkapta az R kategóriás besorolást. Az Álomháború DVD és Blu-Ray megjelenése augusztusra tehető, 5.1-es Dolby Digital hanggal és pár extrával. Amint megjelenik, értesítünk titeket!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.