Hirdetés

Álomháború - Új karakterposzterek

|

Általában nem az én szokásom csinálni az ilyesmit, de ebben a filmben valahogy olyan sok minden benne van, ami képes megfogni primitív elmémet:)

Hirdetés

Mostanában mikor látom az Álomháború trailerét, mindig elgondolkozom egy érdekes dolgon... Végülis Zack Snyder mindig szerette a lehengerlő látványvilágot és effekteket, de sajna a műfajok korlátjai kellett mindig mozognia... Spártaiak, hősök, baglyok, szinte minden szerepel a filmjeiben. Ki kellett hát találnia valamit, amibe szinte minden általa kedvelt témát be tud sűríteni. Ígyhát kitalálta ezt a (kissé bizarr) elmegyógyintézetes keretsztorit, majd hozzácsapta az álmok világát... Hiszen az álmokba beleférnek a világháborús repülők, japán katonák minigunnal, és még a robotok is. Ezzel a nézőponttal már egészen más megvilágításba kerül az a trailer. Bár még így is oda...tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.