Hirdetés

Alpha Squad Seven - Dwayne Johnson sci-fi-akcióban

|

Hirdetés

Újra összeáll a Törésvonal stábjának egy része (legalábbis a producer és a főszereplő) egy sci-fi-akció, az Alpha Squad Seven erejéig, ami a DreamWorks fennhatósága alatt készülhet el Dwayne The Rock Johnson főszereplésével. Miért érezzük úgy már most, hogy zúzni fog? Egy heves licitháború után végül a DreamWorks-nál kötöttek ki az Alpha Squad Seven jogai, amelynek forgatókönyvét Jeremiah Friedman és Nick Palmer (A karate kölyök 2.) fogják írni, míg a produceri szerepkört Beau Flynn (Törésvonal, Herkules, Utazás a föld középpontja felé) és a főhős, Dwayne Johnson tölti be. Egyelőre nem ismerjük a sztorit, de a készítők úgy jellemezték a filmet, mint egy akció-vígjáték kalandot az űrben, vagyis szerintük olyan lesz, mint a Galaxis őrzői, a Függetlenség napja és az Armageddon keresztezése. Remélik, hogy The Rock-kal az élen egy franchise lehet majd a címből. Akárhogy is, mi kíváncsiak vagyunk rá. És ti?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.