Hirdetés

Amazonok pózolnak a Wonder Woman film legújabb fotóján

|

Hirdetés

Mától mindenki megnézheti magának, hogy hogyan teljesít Gal Gadot Wonder Woman szerepében a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában. Noha a film finoman fogalmazva is megosztja a kritikusokat és a rajongókat, a színésznő alakítását többen is kiemelték, úgyhogy joggal várhatjuk a DC legújabb képregény adaptációját. A legfrissebb képen pedig nem csupán a főszereplő, hanem több amazon is látható, köztük Diana anyja, Hippolyta királynő (Connie Nielsen), valamint két nagynénje Antiope (Robin Wright) és Menalippe (Lisa Loven Kongsli).

"Themyscirát a görögök inspirálták, de nyilvánvalóan több van benne," -meséli Charles Roven producer."Olyan hely ez, ahol még sosem jártál, ha pedig egyszer már megérkeztél, akkor nem is nagyon szeretnél elmenni innen."
8461545-menalippe-diana-hippolyta-antiope-1
A Wonder Woman 2017. június 23-án érkezik a mozikba Patty Jenkins rendezésében. Főbb szerepekben Gal Gadot, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya, Connie Nielsen, Lucy Davis és Chris Pine.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.