Hirdetés

Amber Heard is csatlakozhat az Aquaman filmhez

|

Hirdetés

Egyelőre nem sok konkrétumot ismerünk a Warner Bros. 2018. július 27-re belőtt Aquaman filmjéről, amelyben a DC hőse végre megkapja saját filmjét. Az biztos, hogy a címszereplőt Jason Momoa fogja alakítani, a rendezést pedig James Wan (Fűrész, Insidious, Démonok között, Halálos iramban 7) fogja vezényelni, amely várhatóan 2017-ben indul majd. Van viszont egy új színészünk is. A The Hollywood Reporter szerint Amber Heard csatlakozhat az Aquaman stábjához, ahol a hős szerelmét és Atlantis jövőbeli királynőjét, Merát. A színésznő egyelőre még nem írta alá a szerződést, de állítólag már rendkívül jól haladnak a tárgyalások és várhatóan csatlakozni fog. Mera emberfeletti erővel és kitartással rendelkezik, valamint képes manipulálni a vizet.

mera-aquaman-dc-comics
Aquaman-t már idén is láthatjuk egy cameo erejéig a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában, hazánkban március 24-től.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.