Hirdetés

American Crime Story: Impozáns stáb, neves magyar hangok

|

Hirdetés

A magyar FOX fogja bemutatni a Jeffrey Toobin regénye alapján készült, igaz történetet feldolgozó igencsak díjesélyesnek mondott American Crime Story első évadát, melynek fókuszában O.J. Simpson gyilkossági ügye és a bírósági tárgyalás áll. Akinek esetleg ismerős lenne a sorozat címe, az nem téved, ugyanis nem véletlen az áthallás az American Crime Story és az American Horror Story között. Mind a kettő az FX nevű amerikai adón látható, és mind a kettőhöz köze van Ryan Murphynek és Brad Falchuk-nak, előbbinek producerei, utóbbinak készítői. Azonban nem csak ebben hasonlatosak ezek a produkciók, hanem felépítésükben, antológia jellegükben is.

americancrimestoryszinkron2
A Magyarországon május 23-án este debütáló széria főszereplőinek magyar hangjait a MűsorVízió blog hozta le, mi pedig legutóbbi, a tavaszi premiereket listázó cikkünkben a legígéretesebb újdonságok közé soroltuk az American Crime Story - Az O.J. Simpson-ügyet. A sorozatban szereplő színészek között rengeteg az ismerős arc; a főszereplőt Cuba Gooding Jr. alakítja, feltűnik Ross a Jóbarátokból, azaz David Schwimmer, de az AHS-ből ismert Sarah Paulson és John Travolta is az állandó szereplők között van. Rajtuk kívül még rengetegen játszanak a széria első etapjában, és ha hihetünk a kritikáknak, akkor ez az egyik leghatásosabb sorozata az idei első negyedévnek. Cuba Gooding Jr. (O.J.) - Kálid Artúr David Schwimmer (Kardashian) - Galambos Péter John Travolta (Shapiro) - Mihályi Győző Sarah Paulson (Marcia) - Agócs Judit Sterling K. Brown (Christopher) - Zöld Csaba Chris Bauer (Lange) - Varga T. József Courtney B. Vance (Cochran) - Faragó András Michael McGrady (Vannatter) - Németh Gábor Bruce Greenwood (Gil) - Kőszegi Ákos Malcolm-Jamal Warner (AC) - Bognár Tamás Szinkronrendező: Bartucz Attila Stúdió: Masterfilm Digital
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.