Hirdetés

American Horror Story és Scream Queens panel

|

Hirdetés

Ősszel a sorozat szokásaihoz híven nemcsak új évaddal, de új rémisztő és bizarr történettel fog visszatérni a Fox képernyőire az immár 5 éve futó American Horror Story, ezúttal Hotel címen. Ezzel együtt mutatták be Ryan Murphy és Brad Falchuk alkotópáros új antológiáját is, a Scream Queenst. A horror-komédia középpontjában a Kappa, egy erősen rendszabályzott egyetemi diákotthon áll majd. A bonyodalmat az okozza, amikor Dean Munsch (Jamie Lee Curtis) arra kötelezi a Kappát, hogy új tagokat fogadjon be, aminek "Queen Bitch" (szabad fordításban a "Szajhakirálynő"), azaz Chanel Oberlin (Emma Roberts) nagyon nem fog örülni. Ezen kívül persze egy ördögnek öltözött alak is sorban szedi áldozatait az otthon falain belül, így az bentlakóknak nincs könnyű dolga. Az előzetes alapján csajdominanciára és vérre számíthatunk. https://www.youtube.com/watch?v=-FtenR69qmk A két sorozat miatt egy igen terebélyes panel jött össze. A Scream Queens képviseletében ott volt Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Skyler Samuels, Keke Palmer, Abigail Breslin és Billie Lourd, amihez hozzácsatlakozott Matt Bomer, Angela Basset, Evan Peters, Sarah Paulson és Kathy Bates az American Horror Story: Hotelből. Moderátor: Tim Stack. A panelen Murphyék nem mutattak felvett anyagot a 2 showból, viszont elárultak néhány részletet a karakterekről és a sztorikról. Íme a fénypontjai: American Horror Story

  • Nem lesznek Murphy szerint musical-betétei az évadnak, de a Scream Queens esetében fenntartotta a lehetőségét.
  • Lady Gaga maga kérte az alkotópárost, hogy válogassák be őt az új szezonba azzal a kikötéssel, hogy gonosz akar lenni, amit Murphy nem utasított vissza. Az író annyit még elárult, hogy az általa játszott figurának köze lesz a divathoz.
  • A Hotel főbb szereplőinek nevét elárulták a készítők, de azt nem, hogy mit kell róluk tudni.
  • Murphy azzal lelkesítette még fel az AHS rajongóit, hogy több, évadokon át visszatérő karakterek vannak még tarsolyban. Eddig Peppert láthattuk így, de az 5. évadban még felbukkan néhány ismerős a hotel látogatói között.
American Horror Story
Scream Queens
  • Ryan Murphy szerint a Scream Queens ötlete akkor fogalmazódott meg benne és Falchukban, mikor az AHS: Coven évadán dolgoztak. Olyat akartak, ami hálózatosabb, de a horror feelinget is megtartja mellette. Így a Halloweent próbálták ötvözni a Gyilkos játékokkal (Heathers).
  • Roberts így írta le karakterét: "Chanel a Kappa Kappa Tau elnöke. Ezt ő nagyon nagyon komolyan veszi. Divatosan öltözködik, néha elég kurvás és imádni fogod, utálni fogod, vagy a kettőt egyszerre.
  • A színészek nem csak azt nem tudják még, hogy életben maradnak-e vagy meghalnak az évadban, de azt sem, hogy ki a gyilkos. Roberts szerint emiatt mindenki úgy játszik, mint akinek az egyik személyisége a gyilkos lenne.
  • Palmer annyit árult el karakteréről, hogy ő lesz Chanel egyik ellenlábasa, aki majd időnként megállítja annak kirohanásait és igyekszik átvenni az otthon fölötti irányítást.
Scream Queens
A Scream Queens premierje szeptemberben, az AHS-e októberben lesz az FX-en.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.