Hirdetés

American Hustle - Képeken Christian Bale, Bradley Cooper és Amy Adams

|

Ahogy a nyári filmek szezonja lassan véget ér, elkezdenek érkezni az anyagok az év többi filmjéből és 2013 továbbra is jó évnek tűnik.

Hirdetés

Az egyik legígéretesebb alkotás David O. Russell legújabb filmje, aki a tavalyi Napos oldal után idén az American Hustle című dramedyvel készült. A történet egy titkos akcióról szól, az  “Abscam”-ről, amit az 1980-as években indított be egy szélhámos, aki az FBI-nak dolgozott és megalapozta a korrupciót a Kongresszusban. Christian Bale alakítja a szélhámost, Amy Adams az ő szeretője és bűntársa, Bradley Cooper pedig egy FBI ügynök. Az első két kép már meg is érkezett, amikről tükröződik a 80-as évek stílusa. Remélhetőleg egy előzetes is befut hamarosan. Főbb szerepekben még Jennifer Lawrence, Jeremy Renner, Robert De Niro, Louis C.K., Michael Pena és

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.