Hirdetés

American Ultra - Korhatáros előzetes

|

Hirdetés

2015 kétségtelenül a kémek éve: volt itt Kingsman, jövőhéttől A kém is elszabadul Budapesten, és a rutinos vén rókák, mint Ethan Hunt és James Bond is vasalják már a (golyóálló) szmokingjukat. Gyakorlatilag csak Jason Bourne hiányzik a képletből, de őrá jövő nyárig várnunk kell. De most kapunk helyette egy másik amnéziás ügynököt, akinek emlékezet kiesésében a nem kevés elszívott fű is közrejátszhatott. Az American Ultra szerint a kisvárosban éldegélő, és teljesen motiválatlan eladó, Mike (Jesse Eisenberg) nyugodtan éldegéli életét barátnőjével, Phoebe-vel (Kristen Stewart), amikor is kiderül, hogy ő egy profin képzett alvó ügynök, akit a múltja utolért. Eisenberg és Stewart másodjára játszanak együtt az Adventureland - Kalandpark óta, és mindkettejük elmondhatja magáról, hogy legalább annyi utálója van, mint rajongója, az előzetes alapján kifejezetten jól funkcionálnak együtt. Mellettük még feltűnik Walton Goggins, Topher Grace, John Leguizamo és Bill Pullman is. A forgatókönyvért Az erő krónikáját jegyző Max Landis felel, a rendezésért pedig a Project X-et jegyző Nima Nourizadeh. Ráadásul nem is kell rá sokat várni (legalábbis odakint), ugyanis augusztus 21.-én debütál az amerikai mozikban. https://www.youtube.com/watch?v=2IzC7fqws3g

American Ultra poster 1
American Ultra poster 2
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.