Hirdetés

Amerika Kapitány 2 - Anthony Mackie lesz Falcon

|

Amit eddig csak pletykaként rebesgettek, az most már hivatalos. Falcon benne lesz az Amerika Kapitány második részében (Captain America: The Winter Soldier) és ezt a szerepet Anthony Mackie fogja eljátszani.

Hirdetés

A karaktert 1969-ben készítette Stan Lee és Gene Colan és a "Captain America #117"-ben bukkant fel először. Ő volt a Marvel első afroamerikai szuperhőse. Története szerint egy repülőszerencsétlenség során Sam gépe egy karibi szigeten zuhant le, amely a Vörös Koponya bázisának is otthont adott. Wilson a kozmikus kocka segítségével olyan hatalomhoz jutott, amely által képessé vált arra, hogy telepatikus kapcsolatba lépjen a madarakkal, illetve van egy sólyma is,amit Redwing-nek hív. Sólyom egy ragadozó madarat mintázó álruhát visel, amelynek mechanikus szárnyait és egyéb berendezéseit a Fekete Párduc készítette el. Így hát miután kosztümos szuperhős lett, Steve Rogers oldalán harcolt a gonoszok ellen. A film 2014 áprilisában kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.