Hirdetés

Amerika Kapitány 2 - Harc a női főszerepért

|

A Marvel minden erejét beleadva dolgozik az Amerika Kapitány folytatásán, ami a Captain America: Winter Soldier címet kapta a keresztségben és a sztori új női főszereplőt kíván.

Hirdetés

A folytatás történetét hét lakat alatt őrzik, de az alcím arra utal, hogy a 2000-es években kiadott képregény történetét öleli fel, melyben a Kapitány volt társa, Bucky feltámad halottaiból egy agymosott-szuper bérgyilkosként, akit csak Winter Soldier néven ismernek. A hír fő témája azonban nem ez, hanem a következő női főszereplő kiléte, hiszen Kap feltehetően újra becsajozik. A Marvel három színésznő között vacilál, méghozzá Anna Kendrick (Alkonyat: Hajnalhasadás 1. rész, Scott Pilgrim a világ elen), Felicity Jones (Hysteria, Szerelem az Alpokban, Like Crazy) és Imogen Poots (Frászkarika, Jane Eyre, V mint vérbosszú). Ti melyikőjüket favorizálnátok? Én leginkább Jones kisasszonyt díjaznám! Az Amerika Kapitány folytatása Joe és Anthony Russo (Széftörők, Balfékek) dirigálásában 2013. április negyedikén kerül a mozikba. Eddig ismert szereplők: Chris Evans, Sebastian Stan, Samuel L. Jackson és Anthony Mackie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.