Hirdetés

Amerika kapitány 2 - Hogyan folytatódik?

|

Aki lemaradt volna az ne érezze magát butának, hiszen a folytatás gondolata is újkeletű - a stúdió a bemutatkozó rész és a Bosszú Angyalai mellett egy második epizódban is visszahozná a kapitányt.

Hirdetés

Az augusztus negyedikén betoppanó első bosszúálló időrendben a II. világháború idején játszódik, ezt a szálat követi majd a jövő nyáron várható Bosszú Angyalai, ám a stúdió csavarva egyet az idővonalon az Amerika kapitány folytatásában újra vissza szeretne térni az 1940-es évekre. Vajon hogyan hozzák vissza Steve Rogers-t a Bosszú Angyalai után a múltba? Chris Evans valószínűleg benne lenne a mókában, ha már egyszer úgyis kigyúrta magát a szerep kedvéért. Örömmel fogadnátok a folytatást? Végülis, az X-Men gárdához hasonlóan Amerika kapitány is Marvel tag. Így a minőségre biztosan nem lenne panasz...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.