Hirdetés

Amerika kapitány 2 - Ki lesz a főgonosz?

|

A Marvel már az Amerika kapitány fejlesztése alatt bejelentette a folytatásokat, most pedig az egyik forgatókönyvíró azt is elhintette, hogy ő kit szeretne beleírni főgenyaként a szkriptbe.

Hirdetés

Christopher Markus (Narnia krónikái 1-2-3) Stephen McFeely mellett teljesített forgatókönyvírói szolgálatot az Amerika kapitány: Az első bosszúálló című képregényadaptációban, amit a kritikusok nagy része (mi is) és a nép is kajált. Az úriember egy friss nyilatkozatában kifejtette, hogy az elsőhöz hasonlóan szintén ők fogják írni a második rész sztoriját is, valamint ötlete is van már a főgonoszhoz: a kapitány ellenfele Modok lehetne, és a karakter képében leginkább a Trónok harca sztárját, Peter Dinkage-et szeretné látni. Dinklage nem titkoltan a CineStar egyik favoritja is, bár be kell vallanom, hogy a Trónok harca miatt ismertem meg (Lance kolléga ajánlása miatt), továbbá a Halálos temetésből. Egyébként Modok képességei között találhatjuk egyébként a psziotikus képességeket és a szuperintelligenciát, de vajon hogy mutatna egy lényegében repülő fej a vásznon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.