Hirdetés

Amerika Kapitány 2 - Megtalálták a rendezőt

|

A Marvel jövőbeli tervei között előkelő helyet foglal el Amerika kapitány, hiszen remek fogadtatást kapott önálló filmje és a Bosszúállókban is szerették a népek. Vajon a folytatást ki rendezheti?

Hirdetés

Első körben három lehetséges jelölt volt versenyben, név szerint: George Nolfi (Sorsügynökség), F. Gary Gray (Az olasz meló, Törvénytisztelő polgár) és a Russo testérek, vagyis Anthony és Joe Russo (Balfékek). A Marvel hosszas gondolkozás után végül döntött és meglepő lépésre szánta el magát: az imént felsorolt úriemberek közül azokat választották, akiknek vajmi közük sincs az akciófilmekhez, vagy komolyabb költségvetésű mozikhoz, ugyanis az Amerika kapitány folytatását a Russo testvérek dirigálhatják. Az Anthony és Joe Russo párosnak eleddig olyan filmekhez volt köze, mint a Széftörők, az Én, a nő és plusz egy fő, valamint Az ítélet: család, Happy Endings és a Balfékek sorozattal jelentkeztek. Az Amerika kapitány 2 2014. április negyedikére lett betervezve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.