Hirdetés

Amerika Kapitány 2 - Winter Soldier ismertető

|

A mai nap folyamán háttér információkat tettek nyilvánossá az Amerika Kapitány 2. részével kapcsolatosan. Részletekért és plusz videóért kattints tovább

Hirdetés

Az 1. rész után újból Chris Evans fogja játszani a Kapitányt, akinek ezúttal a Winter Soldier-rel (magyar fordításban Tél Katonával) gyűlik meg a baja. Ő pedig nem más mint a Kapitány halottnak hitt barátja, James "Bucky" Barnes (Sebastian Stan). Bucky túléli a zuhanást és az orosz hadsereg bukkan rá. A baleset következtében elveszíti az emlékezetét. Az oroszok olyan profi bérgyilkost képeznek ki belőle,aki speciális küldetéseket hajt végre és ekkor kapja a Tél Katona nevet. Amerika Kapitány oldalán mégegy szuperhős, Sólyom/Falcon (Anthony Mackie) is fel fog tűnni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.