Hirdetés

Amerika Kapitány: A tél katonája - A legjobb Marvel film

|

Az Amerika Kapitány: A tél katonája lesz a legjobb Marvel mozi, legalábbis a film rendezője, Joe Russo állítása szerint.

Hirdetés

Joe Russo testvérével Anthony Russoval közösen készítik az Amerika Kapitány folytatását. A rendező a CineEurope konferencián meglepően bátor kijelentést tett: "Sokkal jobb lesz, mint bármely eddigi Marvel film."  Tavaly A bosszúállók elképesztő sikere után nem kis szó azt mondani, hogy képesek lesznek azt a szintet túlszárnyalni, ám kívánjuk, hogy legyen igaza Russonak. Az Amerika Kapitány: A tél katonája 2014 április 4-én érkezik. Főbb szerepekben  Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Robert Redford és Frank Grillo.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.