Hirdetés

Amerika Kapitány: A tél katonája - Első poszter

|

A San Diegoi Comic-Con rengeteg meglepetést tartogat magában, köztük vadonat új tartalmakkal jelentkezik majd a Marvel stúdió is. Addig is egy poszterrel csigázzák tovább a kedélyeket.

Hirdetés

Az első Amerika Kapitány: A tél katonája poszter egyszerű, szép és hatásos. Kapitány ütött-kopott pajzsa alá már csak a premier dátuma, 2014 április 4. fért be. Nem is kell ennél több, két hét múlva szinte biztos, hogy rengeteg újdonságot tudunk meg a készülő filmről, talán egy előzetest is kapunk. Az új Amerika Kapitány mozi rendezője, Joe Russo korábban egyébként azt mondta, hogy minden idők legjobb Marvel filmje elé nézünk. Főbb szerepekben Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Robert Redford és Frank Grillo. A poszterért kattitns tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.