Hirdetés

Amerika Kapitány: A tél katonája - Trailer #2

|

A Super Bowlon bemutatásra került a hamarosan érkező Amerika Kapitány film spotja, ezzel együtt pedig itt a második számú előzetes is.

Hirdetés

Még mindig néhány hónapot kell várnunk, hogy az első bosszúálló visszatérjen a nagyképernyőre és tovább bővítse a Marvel filmes univerzumát. Ezúttal egy régi baráttal kerül szembe, akinek új személyiségéről derül ki egy s más ebben a kedvcsinálóban. A filmet Anthony és Joe Russo rendezik, akik állítása szerint a legjobb Marvel mozinak nézünk elébe. A szereplők közül természetesen visszatér Chris Evans, illetve biztosan találkozunk még Scarlett Johanssonnal, Cobie Smuldersel, Robert Redforddal, Samuel L. Jacksonnal és Sebastian Stannel. A videók megtalálhatók a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.