Hirdetés

Amerika kapitány - Folytatásban gondolkoznak?

|

Nyilvánvalóvá vált az, amit csak sejthettünk: a Marvel kiadta a parancsot Joe Johnston-nak, készítsék el az Amerika kapitány folytatásának szkriptjét!

Hirdetés

Stephen McFeely és Christopher Markus szállítják majd az irományt, akik a nyáron bemutatandó Amerika kapitány esetében is megtették a magukét. A második rész feltehetőleg a Bosszú Angyalai (2012) és a Vasember 3 (2013) után kerülhet legkorábban vászonra, én leginkább 2014-re tippelnék. A Marvel jelenlegi ütemterve: Thor április 28-án, Amerika kapitány: Az első bosszúálló augusztus negyedikén, Bosszú Angyalai 2012. május harmadikán, Vasember 3 pedig 2013-ban. Arról még nem tudni, hogy miről szólhatna esetlegesen a folytatás, de nyilváb még odébb lesz, mire megtudjuk. Először az első bemutatása van soron...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.