Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - A tél katonája fontos szerepet kap

|

Hirdetés

A Hangya stáblistás jelentében újra találkozhattunk a Tél Katonájával (Sebastian Stan), vagyis Bucky Barnesszal miután elég nagy felfordulást hagyott maga után. Szerencsére Rogersnek (Chris Evans) és Wilsonnak (Anthony Mackie) sikerült megtalálnia, vagyis annyira talán mégsem örülhetünk, hisz az Amerika Kapitány: Polgárhávorú előzetesében, emiatt is, elszabadulnak az indulatok, ami végül tönkreteszi Stark és Rogers barátságát. Sebastian Stan még mindig Mentőexpedíciót reklámoz, de abban nagyjából három jelenete van. Szóval, nagyon aranyos, hogy arról is beszél, de nagyjából senkit nem érdekel, amikor ő a Tél Katonája! A túlbuzgó újságírók nyomására mesélt egy kicsit az Amerika Kapitány: Polgárháborúban betöltött szerepéről:

Az Amerika Kapitány: A tél aatonája eseményei után igyekszik minél többet megtudni magáról, felfed dolgokat - ha emlékeztek külön elmegy a múzeumba is - összerakja a kirakós darabjait, végre kideríti a múltját. Merre járt. Miket csinált. És ahogy majd a következő filmben látni fogjátok, ennek súlyos következményei lesznek, érzelmi, mentális és... igen, nem lesz számára egyszerű feldolgozni, hogy mi mindent csinált.
Bucky Barnest még az első Amerika Kapitány filmben rabolta el a Hydra, és kisérleteztek is rajta, de sajnos egy küldetés során életét vesztette, vagyis mindenki ezt hitte, amíg fel nem tűnt a folytatásban. Amíg Rogers csipkerózsikát játszott, Barnes a Hydra különleges bérgyilkosává vált. Aki követi a Marvels Agents of S.H.I.E.L.D.-et az tisztában vele, hogy a Hydra nem tűnt el teljesen és előfordulhat, hogy még mindig lehet egy kis kapcsolatuk a Tél Katonájával:
Nem szabad elfelejteni, hogy a Hydra volt az, aki életben tartotta őt. Az események, amik a bukás előtt zajlottak - és rengeteg dolog lesz a Polgárháborúban, ami tisztázni fogja a vele történteket - fel fognak vázolni egy kapcsolatot Bucky és a Hydra között, ami így vagy úgy, de örökké ott lehet. Mert bizonyos fokig ők a második családja, már ha ennek van így értelme.
A filmet az előző részt is rendező páros Anthony és Joe Russo fogja levezényelni, egy halom szuperhőssel karöltve. Premier május 6-án.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.