Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Agresszívabb lesz, mint a Tél katonája

|

Hirdetés

Durván két hónap múlva végre mi is állást foglalhatunk a "te melyik oldalra állsz, Vasember vagy Amerika Kapitány?" témában, ugyanis május ötödikén bemutatkozik hazánkban az Amerika Kapitány: Polgárháború, amelyet az Amerika Kapitány: A tél katonájával már bizonyító Russo-testvérek (Anthony és Joe) vezényeltek le. A rendezőpáros hétvégén Clevelandben járt a Wizard World Comic-Con esemény apropójából, ahol Joe Russo nyilatkozott az Amerika Kapitány: Polgárháború "agresszív" jellegéről:

Mi tényleg radikálisan újraértelmeztük A tél katonáját. A Polgárháború kétszer olyan agresszív hangvételű lesz, kicsit kevesebb humorral.
Való igaz, ez a feszült hangulat már a Super Bowl TV Spoton is tetten érhető volt, kíváncsian várjuk, hogy Russoék mire gondolnak "kétszer olyan agresszív" megfogalmazás alatt. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy az Amerika Kapitány: Polgárháború miért nem egy Bosszúállók film, hogy Martin Freeman kit alakít a történetben és Pókember mikor tűnik fel a játékidőben, akkor olvassátok el a linkeken keresztül. Mit gondoltok a rendezők fenti kijelentéséről?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.