Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Akcióban az új Bosszúállók

|

Hirdetés

A Marvel megosztotta velünk az Amerika Kapitány: Polgárháború első klipjét, amelyben a Bosszúállók: Ultron kora végén megalakuló Új Bosszúállókat láthatjuk akcióban, vagyis Kapitány mellett akciózik egy kicsit Sólyom (Anthony Mackie) és Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen) is. Hadigép, Vízió és Fekete Özvegy ezúttal kimaradtak a klipből, pedig ők is az új csapatot erősítik. A klip egyelőre csak az MTV-től érhető el, amint találunk YouTube-os forrást, berakjuk:  

  Az Amerika Kapitány: Polgárháború hazánkban május ötödikén debütál Joe és Anthony Russo (Amerika Kapitány: A tél katonája) rendezésében. Várjátok már?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.