Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Bucky Sólyommal verseng

|

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború németországi forgatása utolsó hetéhez érkezett és a film egyik nyilvános forgatási helyszínén készített képen láthatjuk Bucky Barnest, azaz a Tél Katonáját teljes felszerelésében, Amerika kapitány másik partnere, Sólyom társaságában. A román származású Sebastian Stant és Anthony Mackie-t teljes felszerelésükben rohanva fotózta le a Bild.de szemfüles fotósa, tény nem lehetett nehéz, nem észre venni a két színészt. A kültéri forgatásokról érkezhet még több kép, maradjatok résen, mi is ezt tesszük, ha valami érdekes érkezik rögtön megosztjuk veletek, addig is nézzétek meg a Tél katonája és Sólyom futóversenyét: [caption id="attachment_64713" align="aligncenter" width="985"]

Sebastian Stan (Bucky Barnes "A Tél katonája") és Anthony Mackie ( Sam Wilson "Sólyom") az Amerika Kapitány: Polgárháború forgatásán.
Sebastian Stan (Bucky Barnes "A Tél Katonája") és Anthony Mackie ( Sam Wilson "Sólyom") az Amerika Kapitány: Polgárháború forgatásán.[/caption]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.