Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Elképesztő lett az új trailer! (Frissítve)

|

Hirdetés

A Marvel ígéretéhez híven bemutatta az Amerika Kapitány: Polgárháború vadonatúj kedvcsinálóját, amelyre visszafogott reakció csak a "hűha", ugyanis úgy összepakolták, hogy rajongó legyen a talpán, aki kibírja a május 5-re belőtt hazai premierig. Ráadásul akit mindenki hiányolt már a legelső ízelítők óta, az is végre megmutatja magát a nagyközönség előtt, mégha nem is túl sokáig. Még mindig a trailer hatása alatt vagyunk, így kifogyva a szavakból inkább nézzétek meg velünk az Amerika Kapitány: Polgárháború legújabb, odapörkölős előzetesét: Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=kNtQT-LYvpc Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=yA0Mb93l6Hw Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=dKrVegVI0Us Volt itt nekünk néhány karakterposzterünk, hangulatos teaserünk, pozitív első véleményünk és mutatós promóképeink is, a fenti trailer levezetéseként akár ezeket is megleshetitek. Hogy tetszettek a látottak?!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.