Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Az első promó képek

|

Hirdetés

Még nagyon sok van hátra az Amerika Kapitány: Polgárháború premierjéig, de ez nem azt jelenti, hogy ne dübörögne a marketing vonat. Talán a Bosszúállókat nem várták ennyien (vagy legalábbis nem reklámozták ennyire), mint ezt a filmet, ami végülis betudható egy Bosszúállók 2.5-nek látva a rengeteg ismert karaktert, akik most mind kaptak egy-egy saját koncepciós rajzot. Első körben természetesen a két csapatkapitány: Amerika Kapitány (Chris Evans) és Vasember (Robert Downey Jr.), akik nem fogják kímélni egymást, illetve az újak: Hangya (Paul Rudd), aki rögtön új szerkót is kap, és Black Panther (Chadwick Boseman), őt most láthatjuk először, talán már a filmes harci felszerelésben, de egyelőre még nagyon hasonlít a képregényesre. https://twitter.com/MarvelNewz/status/651575131660115969/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw Aztán van nekünk egy Tél Katonája (Sebastian Stan), aki szerencsére visszatér, ezúttal már a Kapitány oldalán. Fekete Özvegy (Scarlett Johansson), megint új frizurával és Sólyomszem (Jeremy Renner) még mindig halál laza, hogy egy darab íjjal lezúz mindenkit. https://twitter.com/MoovieNewsTweet/status/651576809830653952?ref_src=twsrc%5Etfw A végére pedig War Machine (Don Cheadle) is fejlesztéseket kap: https://twitter.com/comicsxaminer/status/651589808272240640/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw Mellettük még annyi fontosabb szereplő fog feltűnni, hogy felsorolni is nehéz: Vízió (Paul Bettany), Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen), 13-as ügynök (Emily VanCamp), Baron Zemo (Daniel Brühl), Crossbones (Frank Grillo), Thaddeus "Thunderbolt" Ross tábornok (William Hurt) és Martin Freeman egyelőre ismeretlen szerepben. A rendező páros továbbra is Joe és Anthony Russo, akik már az előző Amerika Kapitány filmet is dirigálták, de a Marvel a Bosszúállók két részes Infinity Warját is rájuk bízta. A forgatókönyvet Christopher Markus és Stephen McFeely írta. Premier 2016. május 6-án... nagyon-nagyon messze van ez még.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.