Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Érdekes információ érkezett néhány karakterről

|

Hirdetés

Az év eleje óta folyamatosan pletykálják, hogy az új Pókember, akit Tom Holland fog alakítani, a jövő májusban érkező Amerika Kapitány: Polgárháborúban fog először feltűnni. Azóta ez a tény már nem csak hivatalosan lett megerősítve, de maga a színész is nyilatkozott róla, miként sérült meg a forgatás során. De ha ez valakinek még mindig nem lenne elég, a napokban maga Vasember, Robert Downey Jr. is megerősítette, hogy a falmászó bizony szerepel majd a filmben. Ám nem a Marvelről lenne szó, ha nem kezdenék el összekuszálni a dolgokat, ugyanis Chris Evans is elejtett egy elég meglepő mondatot Holland megjelenéséről:

Sose tudhatod a Marvelnél – Emlékeztet minket Evans – Néha leforgatnak valamit, amit aztán fel sem használnak.
Ugyanez a cikk azt is megerősíti, hogy nem fogjuk látni Mark Ruffalot, mint Bruce Banner, és egy érdekes apróságot is elhint Martin Freeman rejtélyes karakteréről:
Ő a titkolózás köpenye alatt rejtőzik - mondta a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige. - Egy csomó csodálatos színész szerepel ebben a filmben. Némelyikük nagyobb szerepet játszik, mint a többiek. Néhány karakter viszont csak egy rövid ideig tűnik majd fel, akiket egy későbbi projektben mutatunk majd be jobban. Martin Freeman karaktere ebbe a második kategóriába tartozik.
Reméljük nem fogják tényleg kivágni Pókember jeleneteit, és ez csak egy ügyes titkolózás a Marvel részéről, valamint kiváncsian várjuk, vajon ki lehet ez a rejtélyes karakter, akit Freeman alakít. Nektek van ötletetek?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.