Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Ezért nincs benne Hulk

|

Hirdetés

Amikor májusban megkezdődött az Amerika Kapitány: Polgárháborúnak a forgatása, mely a Marvel Filmes Univerzum harmadik fázisának első filmje lesz, a stúdió rögtön kiadott egy hivatalos szinopszist és egy listát azon karakterekről, akik feltűnnek majd a filmben. Ebből két dolgot mindjárt le is szűrhettünk. Az első, hogy ez egy minden eddiginél grandiózusabb filmnek ígérkezik, ugyanis a legtöbb eddig bevezetett szuperhős és karakter feltűnése mellett nem egy új karakter is itt fog először felbukkanni (Fekete Párduc, Pókember, Zémó báró). Kvázi kapunk egy Bosszúállók 2.5-öt. Viszont, a másik, ami kiderült, hogy két fontos karakter, név szerint Hulk és Thor sajnos nem lesznek benne a kalandban. Most, a Polgárháború íróinak hála megtudtuk, miért lett kihagyva a Zöld Góliát a filmből:

Ha beletettük volna a filmbe, gyorsan véget is ért volna az egész. Olyan lett volna, mint pl.: "Ti kiválaszthatjátok a harctípust, a helyszínt, mindent. Úgyis a mi oldalunkon van Hulk. Semmi esélyetek." Egyszerűen túl egyhangú lett volna a harc az egyik oldal számára.
Hulk kihagyására a Polgárháborúból egyébként számítani lehetett, ugyanis a karakter a képregényben sem tűnt fel a sztori idején. De szerencsénkre nem kell egészen a Bosszúállók 3-ig várnunk, hogy ismét vásznon láthassuk kedvenc zöld behemótunkat, ugyanis pár hónapja kiderült, hogy Hulk feltűnik majd Thor harmadik kalandjában, a Ragnarok-ban, amiben a két karakter egy úgynevezett "kozmikus utazáson" vesz majd részt (amit még mindig nem tudunk, mit is jelenthet). Az is kiderült már, hogy a két karakter bizony össze fog csapni egymással, amelyből a Thort alakító Chris Hemsworth szerint bizonyosan Ő fog kijönni győztesként. Jaimie Alexander (aki valószínűleg visszatér Lady Sif szerepében a Ragnarok-ban) elhintette, hogy a Polgárháború fogja majd felvezetni az asgardi isten harmadik kalandját, de hogy ez miként fog konkrétan lezajlani, arról még semmi információt nem tudunk. Ha a film megjelenése előtt nem is, de legkésőbb a megtekintése után minden kiderül. Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016. május 6-án nyit a mozikban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.