Hirdetés

Fekete Özvegy és Fekete Párduc a Polgárháború új törölt jelenetében

|

A megjelenés közeledtével újabb izgalmas törölt jelenet látott napvilágot a Marvel nagy sikerű mozifilmjéből.

Hirdetés

Mielőtt Scarlett Johansson és Chadwick Boseman karakterei, Natasha Romanoff és T'Challa összefogtak volna az Amerika Kapitány: Polgárháborúban Vasember oldalán, kedvenc kémünknek ki kellett ismernie Wakanda trónörökösét. Bár első találkozójuk igazán baráti volt a bécsi robbanást megelőzően, a nagy sikerű Marvel film legújabb törölt jelenetéből kiderül, hogy a folytatásról ez már egy kicsit kevésbé mondható el. 

Hirdetés

Az USA Today hozta le a napokban a részletet, ami közvetlenül azután játszódik, hogy a romániai incidendst követően (valószínűleg mindenki emlékszik a jelenetre, ahol a Párduc, Bucky, a Kapitány és Sólyom fogócskáznak egy jót az alagútban) elszállítják őket a főhadiszállásra. Itt veszi egy kicsit "pszichológiai értékelés" alá Natasha T'Challát, egy kicsit hasonló jelenet keretei között, mint amiben a szóban forgó hölgyemény és Loki között láthattunk a Bosszúállókban a légibázison. Nézzétek meg a jelenetet magatok is: 

Az Amerika Kapitány: Polgárháború sajnos ismét egyedül csak DVD-n szeptember 21-én jelenik meg kis hazánkban, egyelőre tisztázatlan, hogy mennyi extra tartalommal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.