Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Feliratos videókon a sztori és a hölgyek

|

Hirdetés

A Marvel az elmúlt napok során kiadott két érdekes featurette videót is az Amerika Kapitány: Polgárháború egyes részleteivel kapcsolatban, amelyeket a Marvel Magyarországnak köszönhetően magyar felirattal ellátva nézhettek meg. Az első videóban az Amerika Kapitány: Polgárháború története kapta a szerepet, aki pedig a témáról beszél, az maga a címszereplőt alakító Chris Evans és mindenki Vasembere, Robert Downey Jr., valamint a rendezőpáros, Joe és Anthony Russo: https://www.youtube.com/watch?v=64ElN-PpvYY A második trailer a Polgárháború hölgy karaktereire fókuszál, így többek között Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány) és Emily VanCamp (A 13-as ügynök) nyilatkozatait hallhatjuk, ráadásul a számos érdekesség mellett futja egy-két új jelenetre is a videó erejéből: https://www.youtube.com/watch?v=_pR-qiV45FU Ugye bevéstétek már a május 5-öt a naptárba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.