Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Így néz ki a Sokovia Accords és van címlapunk is

|

Hirdetés

Mi is bemutattuk mennyi minden jóság lesz a 13 lemezes, a Marvel 2. fázisának filmjeit tartalmazó különleges Blu-Ray kiadáson, ami december 8-án kerül a boltokba. (Sok helyen már elő lehet rendelni.) A doboz nem csak a lemezeket fogja tartalmazni, hanem sok kézzel fogható extrát is, péládul: egy Tony Stark tetoválást, Bosszúállók és S.T.R.I.K.E. kitűzőket és az arany oldalt a Sötét Tündék könyvéből. A Comic Book Resources már kézhez kapta ezt a lenyűgöző csomagot (amúgy nem vagyunk irigyek...) és mint kiderült egy igen érdekes dokumentum is bekerült a pakkba, amiről egészen az Amerika Kapitány: Polgárháborúig nem is kéne tudnunk:

Sokovia-Accords-4e79b
A képen a Sokovia egyezményt láthatjátok, amit az összes új Bosszúállónak (Clint Barton -Sólyomszem (Jeremy Renner), James Rhodes - Hadigép (Don Cheadle), Natasha Romanoff - Fekete Özvegy (Scarlett Johansson), Vízió (Paul Bettany), Wanda Maximoff - Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen), Steve Rogers - Amerika Kapitány (Chris Evans), Anthony Stark - Vasember (Robert Downey Jr.) and Sam Wilson - Sólyom (Anthony Mackie)) alá kell majd valószínűleg írnia. (Az új előzetesben is megjelenik már.)
Az egyezményt tudomásul véve, ezúton igazolom, hogy az alul megnevezett résztvevők, emberek és egyének, mostantól nem cselekedhetnek szabadon vagy ellenőrzés nélkül, helyette a már megnevezett, Egyesült Nemzetek bizottságának szabályai, rendelete és vezetése alatt fognak működni, illetve csak akkor fognak cselekedeni, amennyibben azt a bizottság helyesnek és/vagy szükségesnek tartja.
Összefoglalva arról van szó, hogy mostantól a Bosszúállók nem egy független hősalakulat, hanem ennek az új bizottságnak a privát hadserege. Így sokkal érthetőbb, hogy Rogersnél miért szakad el a cérna, miközben Stark azt szeretné, ha létrejönne valamilyen vezetés, hogy a hősök ne cselekedhessenek következmények nélkül. Időközben még egy címlap is érkezett, előtérben a két szemben álló féllel, és Fekete Párduccal! (Itt talán már kicsit jobban kivehető az ő jelmeze is.)
12342553_10153830172769701_3477724816223730703_n
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.