Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Hulk is a csapatban?

|

Hirdetés

Egész szép névsort tett közzé a Marvel nemrég az Amerika Kapitány: Polgárháború kapcsán, noha a Hulkot alakító Mark Ruffalo nevét akkor nem találtuk a stábban. Több, mint valószínű, hogy azóta változott a helyzet, legalábbis a színész üzenetei erre utalnak. Mikor már azt hihetnénk, hogy az Amerika Kapitány: Polgárháború nem bír el több karaktert, akkor a Marvel bedobja a nagyfiút, ugyanis a minap Mark Ruffalo a következő üzenetet twittelte ki:  

Mindez annyit tesz szabad fordításban, hogy a Marvel család egy kicsit nagyobb lett, a szöveg alatt levő link pedig Ruffalo Tumblrjére visz, ahol a következő nyúlfarknyi poszt várja az érdeklődőket a Polgárháború forgatásának elrajtolása kapcsán:
Üdvözlünk ezen a vad bulin! Nézzük meg ezt az elképesztő szereposztást!
Persze ez nem jelent semmilyen megerősítést, de úgy hangzik, mintha Ruffalo csatlakozott volna az Amerika Kapitány: Polgárháború stábjához. Ti mit gondoltok?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.