Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Íme a hivatalos sztori és szereplőgárda!

|

Hirdetés

Alighogy megírtuk Agent 13 visszatérését, máris befutott a Marvel sajtóközleménye, amelyben bejelenti az Amerika Kapitány: Polgárháború hivatalos történetét és vele együtt azoknak a színészeknek a listáját is, akik részt vesznek a grandiózus epizódban. Akad meglepetés is! Ahogyan korábban említettük, a Polgárháború ott folytatódik, ahol a Bosszúállók: Ultron kora befejeződött: hőseink minden erejüket beleadva próbálják tovább óvni az emberiséget, azonban egy újabb nemzetközi incidens után a politikai nyomás egy elszámoltatható és szabályozható testület felállítását sürgeti, vagyis lényegében arról van szó, hogy a hősöknek fel kell fedniük a kilétüket és a kormányok szabályoznák őket. Az új helyzet tovább szítja a viszályt a Bosszúállók között, miközben próbálják megvédeni a világot egy új ellenségtől. A 2016. május hatodikán érkező filmben (amelyet a Tél katonáját jegyző Joe és Anthony Russo rendeznek) a közlemény szerint a következő hősök kapnak helyet: Chris Evans (Steve Rogers/Amerika Kapitány), Robert Downey Jr. (Tony Stark/Vasember), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Fekete Özvegy), Sebastian Stan (Bucky Barnes/Tél katonája), Anthony Mackie (Sam Wilson/Sólyom), Paul Bettany (Vízió), Jeremy Renner (Clint Barton/Sólyomszem), Don Cheadle (Jim Rhodes/Hadigép), Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff/Skarlát Boszorkány) és Paul Rudd (Scott Lang/Hangya). Rajtuk kívül feltűnik még a vásznon Chadwick Boseman (TChalla/Fekete Párduc), Emily VanCamp (Sharon Carter/Agent 13), Daniel Brühl (Zémó Báró), Frank Grillo (Brock Rumlow/Crossbones), William Hurt (Thaddeus "Tunderbolt" Ross tábornok) és Martin Freeman. Meg Pókember, de még nem fedték fel az őt játszó színész kilétét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.