Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Információk érkeztek Pókember feltűnéséről

|

Hirdetés

Zakatol a Marvel marketinggépezete, mely gőzerővel ontja magából az anyagot az idén érkező filmjeiről, Doctor Strangeről és az Amerika Kapitány: Polgárháborúról. Szinte minden napra jut egy hivatalos kép, forgatási fotó, teória és egyéb nyalánkságok, mellyel probálják csillapítani (vagy épp tovább növelni) a várakozást a film premierjéig, ameddig már csak alig több, mint 2 hónap van hátra. Legutóbb az Empire címlapján szerepelt a Kapitány harmadik kalandja, valamint kiderült egy eddig ismeretlen szereplő kiléte is. Most viszont egy másik nagyon titkolt, ám annál ismertebb karakterről, az ebben a filmben debütáló új Pókemberről érkezett néhány információ. A hír szerint Pókember csak azután fog feltűnni a filmben, mikor már az összes eddig ismert karakter oldalt választott (Kapitány vagy Vasember?). Sajnos még mindig nem tudjuk, a filmben melyik oldalt választja majd a hálószövő, de a karaktert megformáló Tom Holland azt mondta, hogy közelebbi kapcsolatba fog kerülni az egyik hőssel. A képregényben Pókarc kezdetben Tony Stark oldalán állt, ám később csatlakozott Steve Rogershez. Érdemes megjegyezni, hogy amikor Holland megkapta a szerepet, azt mondták, hogy elpróbálták mind Chris Evansszel és Robert Downey Jr.-ral is a jeleneteket a forgatás alatt Atlantában. A Tél katonájáról is érkezett néhány hírmorzsa, akit utoljára a Hangya stáblistás jelenetében láthattunk. Akkor kiderült, hogy Kapitány és Sólyom végül elkapták Buckyt, aki közben elkezdett emlékezni a gyermekkori emlékeire Rogersszel. A rendező Joe Russo elárulta, a rajongók, miután kisétálnak a filmről, vitatkozni fognak arról, Bucky hős volt vagy inkább gazember. Még mindig nem tudjuk, pontosan mikor is kezdődik meg a Pókember reboot munkálatai, de a stúdió már közzétette a hivatalos premierdátumot, mely 2017 nyarán esedékes, így a forgatás valószínűleg még az idei év első felében elkezdődik. Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016. május 5-én, míg a legújabb Pókember film 2017. július 7-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.