Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Itt a hivatalos szinopszis

|

Hirdetés

A képregényekből, spekulációkból és az előzetesből már kellőképpen körvonalazódott, hogy miről is fog szólni az Amerika Kapitány: Polgárháború, ám ha valami mégsem lenne egészen tiszta, akkor érdemes beleolvasnotok a Marvel újonnan kiadott hivatalos leírásába:

Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban Steve Rogers az új Bosszúállókat vezeti, akik továbbra is próbálják védelmezni az emberiséget. Azonban egy újabb járulékos veszteségeket követelő incidenst után, a kormány egy olyan rendszer kiépítésén kezd el dolgozni, ami felügyelné és felelősségre tudná vonni a szuperhősöket. Az új törvény két táborra osztja a Bosszúállókat. Az egyik oldalt Steve Rogers vezeti, azzal a célzattal, hogy fenntartsa a csapat függetlenségét, míg a másik oldalon lévők Tony Stark-ot követi, aki meglepően a kormányt támogatja.
Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016 május 12-én érkezik a mozikba, Joe és Anthony Russo rendezésében. Főbb szerepekben Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Frank Grillo, William Hurt és Daniel Brühl.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.