Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Karakterposztereken mindkét csapat

|

Hirdetés

Már két hónap sincs hátra az Amerika Kapitány: Polgárháború premierjéig (hazánkban május 5.), ezért egyre jobban rákapcsol a marketinggépezet és a Marvel megpróbálja egyenlő mértékben tolni mindkét oldalt, azaz Amerika Kapitány és Vasember csapatát is. Ezúttal előbbiek kapják meg a kiemelt figyelmet néhány stílusos karakterposzter képében, de mérget mernénk venni rá, hogy hamarosan befut a Team Stark is. Frissítés: be is futott, alább láthatjátok őket is! Mielőtt azonban átböngésznétek az új karakterplakátokat, még olvassátok el a Marvel Magyarország jóvoltából, hogyan nyilatkoztak a Kapitány csapattagjai arról, hogy miért őt választották az Amerika Kapitány: Polgárháború történetében:

Tiszteli és csodálja a Kapitányt, mert ő kiérdemelte a pozícióját azzal szemben, aki egy irodában ül és parancsokat oszt," mondta a Sólymot alakító Anthony Mackie az USA Todaynek, aki látszólag nem értékeli Tony Stark gazdasági sikereit. Jeremy Renner szerint Sólyomszem még mindig azzal birkózik, hogy megtalálja az egyensúlyt a család és a világ megmentése között. "A Kapitány hívott először. Intézzük el a munkát, hogy hazamehessek a családomhoz." Elizabeth Olsen így nyilatkozott Skarlát Boszorkány kapcsán: "Megtalálta a helyét és talált egy családot," de "Néhány szempontból megváltozik a film során." Végül pedig Sebastian Stan beszélt arról, hogy mik vezérelték Buckyt: "A Kapitány az egyetlen lehetősége a túlélésre," mondta. "Ez nem az, amire mindenki gondol, mielőtt elkezdődne a háború. Még mindig vannak feszültségek."
[gallery size="medium" ids="82791,82792,82793,82794,82795,82796"] [gallery size="medium" ids="82945,82946,82947,82948,82949"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.