Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Kemény harcok lesznek

|

Hirdetés

Nemrég Sebastian Stant (a Tél Katonáját, vagyis agymosott Bucky Barnest) elkapták a Toronto filmfesztiválon egy röpke interjúra, amiben nem meglepő módon az Amerika Kapitány: Polgárháborúban betöltött szerepéről is kérdezték. (A The Martian stábját erősíti). Elsőként arról kérdezték, hogy - követve a képregényes történetszálat - szívesen lenne-e a következő kapitány:

Nem, tényleg nem szeretnék. Had mondjam el, hogy állandóan erre gondolok. (Itt elég szarkasztikus volt.) Nem rajtam múlik, és őszintén nagyon élvezem a munkát a Marvelnél, nagyon boldog vagyok, hogy mehetek dologzni és azt csinálhatom, amit épp csinálok. Szeretem a karaktert, sok mindentől függ a sorsa, de a Marvelé a döntés, és bármi legyen is az, én benne vagyok.
Arról is mesélt kicsit mire számíthatnak a nézők a Polgárháborúban:
Néhány brutális harcra és pár igazán komoly összecsapásra, amit ezelőtt soha egyetlen filmben sem lehetett látni. Ezt pedig büszkén mondhatom. Számtalan karakter és szív, mert rengetegen lesznek a filmben, akik mind érdekes egyéniségeket fognak a bemutatni.
Ebben semmiképp sem téved, valóban sok lesz az ismert karakter mindkét oldalon. Az Amerika Kapitány: Polgárháború ott veszi fel a fonalat, ahol a Bosszúállók: Ultron kora abbahagyta. Steve Rogers egy elit csapattal próbál rendet tartani a Földön, amikor egy akció félresiklik, ami után sokan megkérdőjelezik a szuperhősök cselekedeteit és felelősségre szeretnék vonni őket. Premier 2016. május 6-án, ami mintha egyre messzebb lenne és nem közelebb.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.