Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Már van sejtésünk, hogy fog kinézni Pókember új ruhája

|

Hirdetés

Javában zajlik az Amerika Kapitány: Polgárháború forgatása, mely a Marvel Filmes Univerzum harmadik fázisának nyitódarabja lesz. Az egyik a számos szuperhős közül, aki tiszteletét teszi ebben a gigászinak ígérkező felvonásban, nem más mint a Tom Holland által eljátszott Pókember lesz, akit itt fogunk először látni azóta, hogy a Marvel és a Sony megegyeztek a karaktert illetően. Az ő szereléséről érkezett most pár információ a ComicBook.com jóvoltából:

Annak ellenére, hogy pletykáltak egy fekete/vörös jelmezt, most kiderült, legalább egy olyan ruha felfog tűnni a filmben, mely a klasszikus kék/piros színeket viseli. Míg a képregényben a Polgárháború alatt Pókember a Vasember által készített piros/arany kosztümöt viselte, addig a filmben egy Bosszúálló barát verziót fogunk látni a klasszikus szerelésből. A kék szín sötétebb lesz, nem olyan, mint a Csodálatos Pókemberben volt. Persze, a Bosszúállók: Ultron kora bebizonyította, hogy nem kell feltétlen egy fajta ruhát viselnie a hősöknek, szóval ki tudja? De most magabiztosan kijelenthetjük: van egy változata a Pókember ruhának, mely teljesen kék és piros lesz, fekete vonalakkal.
Az új információk mellett érkezett pár fotó is az Amerika Kapitány: Polgárháború forgatásáról, melyen láthatjuk, ahogy Chris Evans (Kapitány) éppen megérkezik a forgatás helyszínére Berlinbe, de feltűnik a Tél Katonája és félig Crossbones (Frank Grillo) is. Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016. május 6-án érkezik a mozikba. https://twitter.com/ChrisEFangirls/status/630478799998726144/photo/1 https://twitter.com/GentryQSmith/status/629572220784898048/photo/1 https://twitter.com/buckybaebarnes/status/628700501408788480/photo/1
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.