Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Mark Ruffalo tiszta vizet öntött a pohárba!

|

Hirdetés

Spoilerek előfordulhatnak! Hónapokon keresztül zajlott a rajongók között a vita arról, vajon visszatér-e az Amerika Kapitány: Polgárháborúban kedvenc zöld femevadunk, Hulk. Mint tudjuk, a Bosszúállók: Ultron kora végén Bruce Banner és a „másik énje” elrepült a Quinjettel, és azóta sokan tűkön ülve várják, vajon hol landolhatott a gép, és mi történhetett Bannerrel. Most maga Mark Ruffalo árulta el, hogy a válaszokra még egy kicsit várni kell:

Az ok túl nagy ahhoz, hogy már ebben a filmben felfedjük (AK: Polgárháború). Ugyan benne voltam a forgatókönyvben, de végül eltávolították a karakterem. Még nem akarták felfedni, hol és miért vagyok ott, ahol. Sajnos azt sem tudom, Hulk visszatér-e hamarosan.
Az Amerika kapitány: Polgárháború ott veszi majd fel a fonalat, ahol az Ultron kora véget ért; Steve Rogers vezeti az új Bosszúállók csapatot, akikkel azon fáradoznak, hogy megvédjék az emberiséget. A hősöknek komoly gondot okoz egy újabb nemzetközi incidens,  melynek következtében nő a politikai nyomás, miszerint egy testületnek kéne eldönteni, mikor kell bevetni a csapatot. Ez elég nagy gondot jelent a Bosszúállóknak, miközben egy új és aljas gonosztól próbálják megóvni a világot. Az Anthony és Joe Russo rendezésében készülő film 2016. május 6-án kerül a mozikba az Egyesült Államokban. Ezúttal majdnem minden Bosszúálló visszatér: Chris Evans mint Steve Rogers/Amerika kapitány, Robert Downey Jr. mint Tony Stark/Vasember, Scarlett Johansson mint Natasha Romanoff/Fekete Özvegy, Anthony Mackie mint Sam Wilson/Sólyom, Paul Bettany mint Vízió, Jeremy Renner mint Clint Barton/Sólyomszem, Don Cheadle mint Jim Rhodes/Harcigép és Elizabeth Olsen mint Wanda Maximoff/Skarlát Boszorkány. De bővelkedni fogunk eddig keveset, vagy még nem is látott karakterekben is: Sebastian Stan visszatér Bucky Barnes, azaz a Tél Katonája szerepében, de rajta kívül láthatjuk majd Chadwick Bosemant mint T’Challa/Fekete Párduc, Emily VanCampot mint Sharon Carter/Agent 13, Daniel Brühlt mint Baron Helmut Zemo (Zémó báró), Frank Grillot mint Brock Rumlow/Crossbones, William Hurtöt mint Thaddeus “Thunderbolt” Ross tábornok és Paul Ruddot mint Scott Lang/Ant-Man, és ha ez nem lenne már így is brutálisan nagy felhozatal, ebben a produkcióban fog debütálni a Marvel új Pókembere is, akit Tom Holland kelt majd életre.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.