Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Meglepi a japán TV Spotban

|

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónappal az Amerika Kapitány: Polgárháború előtt járva naponta többször is hallunk a film felől, viszont a marketing még így is sokkal visszafogottabb, mint a Bosszúállók: Ultron kora vagy éppen - hogy a másik oldalt is nézzük - a Batman Superman ellen esetében. A legújabb poszt is inkább érdekesség, mintsem komoly hír, ugyanis csupán arról van szó, hogy a Marvel marketingesei elrejtettek egy apróbb meglepetést a Polgárháború japán TV Spotjában. Mielőtt lelepleznénk a dolgot, nézzétek meg a videót, kíváncsiak vagyunk, hányan szúrjátok ki a turpisságot (ha megfogadtok egy jó tanácsot, a hangot lőjétek ki, mi szerencsétlenségünkre meghallgattuk az aláfestő zenét és azóta nem tudunk ránézni a videóra anélkül, hogy kuncogni kezdenénk): https://www.youtube.com/watch?v=AbJS4MKl_Xg A megfejtés pedig az, hogy a videóban az újdonsült Pókember (Tom Holland) már ott fut Vasemberékkel együtt Kapitányék ellen. Íme a bizonyíték:

spider-man-civil-war-int
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.