Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Nemzetközi trailer érkezett

|

Hirdetés

Pár héttel azután, hogy a Marvel bemutatta az Amerika Kapitány: Polgárháború első stílusos trailerét, máris itt a következő, a nemzetközi előzetes, amely ugyan új jelenetet nem tartalmaz (vagy ha mégis, akkor nagyon csekély mennyiségben), de kicsit másképpen van vágva, így egy újranézéshez abszolút megfelel: https://www.youtube.com/watch?v=j3vC6VaQ8ck Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016. május 12-én veszi birtokba a hazai mozikat Anthony és Joe Russo (Amerika Kapitány: A tél katonája) rendezésében, a szereplőgárdát pedig valószínűleg már úgyis mindenki kívülről fújja, de azért álljon itt emlékeztetőként: Robert Downey Jr. (Vasember), Chris Evans (Amerika Kapitány), Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Sebastian Stan (A Tél Katonája), Jeremy Renner (Sólyomszem), Paul Bettany (Vízió), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány), Chadwick Boseman (Fekete Párduc), Paul Rudd (Hangya), Tom Holland (Pókember), Emily VanCamp (13-as ügynök), Anthony Mackie (Sólyom), Don Cheadle (Hadigép), Frank Grillo (Crossbones), Daniel Brühl (Zémó Báró), valamint William Hurt (Thaddeus Thunderbolt Ross tábornok) és Martin Freeman. Végigtudjátok mondani egy levegővétellel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.