Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Pletykálják, hogy mi robbantja ki

|

Hirdetés

Amióta kiderült a harmadik Amerika Kapitány alcíme, a Polgárháború, mindenki alig várja, hogy Vasember és a pajzsos szuperhős végre megmérkőzzenek egymással, életre-halálra. Azt viszont idáig nem tudtuk, hogy a filmes univerzumban milyen esemény fogja kiváltani a regisztrációs törvény bevezetését. Most viszont erre is fény derült: lehetséges spoiler következik! A tragikus esemény Amerika Kapitányhoz, Skarlát Boszorkányhoz, illetve a Frank Grillo által alakított Crossboneshoz fog kapcsolódni. A hősök el akarják kapni az egykori S.H.I.E.L.D.-ügynököt, aki viszont egy robbanó töltetekkel telepakolt mellénnyel biztosítja be magát a letartóztatás ellen. Mielőtt Crossbones felrobbantaná magát, Amerika Kapitány megparancsolja Skarlát Boszorkánynak, hogy telekinetikus erejével repítse az égbe az öngyilkos rossztevőt, azonban a robbanás ereje oly nagy lesz, hogy még a vörös boszi sem képes elnyelni azt. Crossbones végső gonosztettével sikeresen lerombol egy sűrűn lakott épületet, rengeteg emberéletet követelve, amit megelégelnek a kormányok, és megkövetelik a szuperhősöktől, hogy fedjék fel valódi kilétüket. Egyelőre a hír még nem kapott megerősítést, azonban Frank Grillo rövid, párhetes jelenléte a Polgárháború forgatásán arra enged következtetni, hogy a kiszivárgott pletykának van valóságtartalma. A film jelenleg egyébként Németországban forog, és ha minden jól megy, szeptember közepére végeznek is a jelenetek felvételével. Valószínűleg utána nem sokkal meg is kaphatjuk az első előzetest a Polgárháborúhoz, vagy ahogy sokan hívják a rengeteg felvonultatott szuperhős miatt, a Bosszúállók 2.5-höz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.