Hirdetés

Red Hulk és Iron Spider is a Polgárháború részei lettek volna

|

A rendezőpárosnak hála érdekes részletek láttak napvilágot Amerika Kapitányék harmadik kalandja kapcsán.

Hirdetés

Szeptember 21-én hazánkban is megjelenik DVD-n a Marvel Studios nagy sikerű mozifilmje, az Amerika Kapitány: Polgárháború. A tengerentúlon több mint egy héttel hamarabb, 13-án vehetik már kezükbe a szerencsés rajongók kedvenc hőseink összecsapását, ezért a rendezőpáros, Joe és Anthony Russo nagyban promózza a korongok megjelenését. Ők erősítették meg, hogy a Vaspók szerkó és Thaddeuss Ross várva várt átváltozása is bekövetkezett volna még a kezdeti tervek szerint. 

Hirdetés

A Marvel és a Sony Pictures egyezsége előtt kiszivárgott megannyi titkosított mail a "Sony Hack" keretein belül; onnan tudtuk meg például azt, hogy kedvenc falmászónk Vaspókként mutatkozhat be a Marvel Filmes Univerzumában - aki esetleg nem olyan jártas a képregényekben, ezt az öltözéket Tony Stark készítette neki a Polgárháború esemény során. Ez nyilvánvalóan hozzájárult volna ahhoz, hogy kitűnjön az eddigi feldolgozások közül, de helyette "némi" tech frissítést kapott inkább, amit szintén nem bánunk, elvégre úgy fest, mintha csak a klasszikus füzetekből lépett volna elő.

Ez a bármi lehetséges kategóriába esik. Figyelembe vettünk mindent. 

Joe Russo mindössze ennyit fűzött a Vaspók témához, de sokkal érdekesebbek lehetnek azonban ennél a rendezők hozzászólásai Red Hulk kapcsán. Úgy hangzik, mintha nagyon közel lettek volna ahhoz, hogy bemutassák a karakter ezen változatát - akiről már akkor is pletykáltak, amikor hivatalosan megerősítették William Hurt visszatérését Ross tábornok szerepében a 2008-as A hihetetlen Hulk mozi után. 

Nyilván figyelembe vettünk mindent, de így is nagyon sok karakter volt a filmben, aztán ha hozzá szeretnénk adni még egyet, mondjuk Red Hulkot, ahhoz be kell kerülnie egy újabb eredettörténetnek. Létre kell hoznod egy külön történetet azon egy karakter miatt. Thaddeus Ross az elsődleges szereplők között volt, mint a kormány része. Így már nem tudtunk még egy komplikált, szupererővel rendelkező karaktert hozzáadni a filmhez.

Amikor elkezdtünk dolgozni a filmen volt egy táblánk karakterekkel, akik valaha is feltűntek a képernyőn egy Marvel filmben, illetve egy listánk azokról, akik a rendelkezésünkre állhatnak, de még nem debütáltak a vásznon. Hat-nyolc hónapon át terveztük a történetet körülöttünk töménytelen karakterrel, akik csak a rendelkezésünkre álltak, így szinte tényleg minden felmerült. 

Ti mit gondoltok? Örömmel láttátok volna ezeket a karaktereket ilyen formában is a képernyőn, vagy jó volt az úgy, ahogy volt? Red Hulkkal mi még nagyon szeretnénk a későbbiekben találkozni, de csak is akkor, ha ott van kedvenc zöld óriásunk, akivel bunyózhat egy jót egy gigászi összecsapás kereteiben. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.