Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Remek lett a rajongói nyitány (videó)

|

Hirdetés

Mivel a Marvel egyelőre igyekszik beton falak mögött tartani az Amerika Kapitány: Polgárháború minden egyes képkockáját, így a művész lelkű rajongókra hárul a feladat, hogy lázban tartsák a nézőket, mielőtt azok megrohamoznák a Stúdió székházát az előzetest követelve. Na, de viccet félre téve, Saruhan Saral munkája talán az eddigi legjobb kamu marketinges anyag, amit a jövőre érkező film kapcsán láthattunk. A mightyraccoon! YouTube csatorna tulajdonosa egymaga készítette el a dizájnt és az animációkat, a videót pedig Bryan Arata zenéje tette tökéletessé, amelyet Shadow Rabbit logója koronázott meg. https://www.youtube.com/watch?time_continue=119&v=GVygMyFxJyY   Az Amerika Kapitány: Polgárháború május 12.-én érkezik hozzánk, Joe és Anthony Russo rendezésében. Főbb szerepekben Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johannson, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Jeremy Renner, Paul Rudd, Sebastian Stan, Anthony Mackie és még sokan mások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.