Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Rendkívül pozitív az első vélemény

|

Hirdetés

Mit nem adnánk érte, ha idő előtt láthatnánk az Amerika Kapitány: Polgárháborút! A Birth.Movies.Death honlap egyik piszkosul szerencsés tagja pontosan ebben a kegyben részesült valószínűleg egy tesztvetítés által, ugyanis ő állítólag már látta a filmet, amiről egy izgalmas, spoilermentes véleményt is közölt (az alábbiakban ezt a Marvel Magyarország fordításában olvashatjátok).

Ez nem Bosszúállók 2.5, hanem Amerika Kapitány 3, és valóban Kapitányra és Buckyra összpontosít. Pókember nagyon jó és a film nem vesztegeti az idejét az eredettörténetére. [...] Fekete Párduc fenomenális, Chadwick Boseman jelentősen kiegészíti a Marvel Filmes Univerzumot. Ez a film összeszedi a Bosszúállók: Ultron kora darabkáit meglepő és emberi módon, hogy érezzük Sokovia valós tragédiáját. Az utolsó fél óra pedig brutális, mind fizikailag, mind érzelmileg. Egy ember azt mondta, hogy az utolsó felvonás úgy hat, mint egy érzelmi horror film, mert a film tartalmazza Tony és Steve szilárd érvelését, valamint azért, mert valóban úgy érezni, mélyen valami megszakadt.
Az Amerika Kapitány: Polgárháború május 5-én debütál hazánkban és ha csak fele igaz annak, ami az imént elhangzott, akkor biztosan jól fogunk szórakozni rajta.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.