Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Sebastian Stan visszaszólt Zack Snydernek

|

Hirdetés

Sebastian Stan éppen Torontóban van, elsősorban a The Martianban nyújtott alakítása miatt, de az általa megformált Tél Katonája (Bucky Barnes) az Amerika Kapitány második részében valahogy mégis mindenkit jobban érdekel, főleg most, hogy jövőre érkezik a Polgárháború, és ő is felsorakozik. Általában nagyon titokzatosak a Marvel/Disney háza táján, de most sikerült egy ravasz újságírónak kihúznia Sebastian Stanből néhány választ. Főleg a saját karakterének fejlődéséről és helyéről beszélt a Marvel Filmes Univerzumban:

Szerintem a karakteremet a Tél katonájában csak bemutatták, úgy értem, hogy egy előzetes volt a srácról, akiről sokkal többet megtudhatunk a Polgárháborúban. Ezért hálás vagyok. De látni a reakciót rá, szuper volt, mert az jutott róla eszembe, hogy: "Wow, az emberek tényleg értik a karaktert" és ez az ami a legfontosabb, főleg, hogy nem volt túl sok szövegem, amivel dolgozhattam volna. Őszintén talán jobb is volt így.
Ugyan már így is rengeteg izgalmas karakterrel lesz dolgunk az Amerika Kapitány következő részében, de Sebastian Stan szerint ezúttal jóval nagyobb/több szerepe lesz:
Ezúttal sokkal többet engedtek beszélni, és azt gondoltam: "Úristen sokkal, de sokkal jobb volt, mint amikor nem kellett mondanom semmit!" A Tél Katonájának nézése egy nagyon különleges tekintet volt. Volt abban valami különleges, ahogy nézett és viselkedett és úgy éreztem, hogy egyet hátra kell lépnem és hagynom kell, hogy magától működjön a dolog, ez volt a jobbik út. Az ilyen helyzetekben elgondolkozol, hogy mi járhat a srác fejében, és ez a Polgárháborúban is folytatódni fog. Mindig kérdőre vonod, hogy melyik oldalon áll, mert mindkét irányba mehet. Nagyon szerencsés vagyok ezzel a szereppel, mert lehetett volna más... úgy értem, hogy írhatták volna a legrosszabb orgyilkosnak, szörnyű gonosznak, gyilkosnak, tök mindegy... vagy lehet szimplán csak a srác, aki vergődik, próbálja újra felépíteni az életét. Szóval rengeteg féleképpen alakulhatott volna a személyisége és ez izgalmas.
Aki már látta a csapat elosztást, az tudja, hogy elég egyértelműnek tűnik melyik oldalra húz Bucky, de lehet, hogy ez mégsem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik? Majd az Amerika Kapitány: Polgárháborúban kiderül, de addig is megkérdezték tőle, hogy mit gondol Zack Snyder korábbi kijelentésére, amit páran a Marvelnél (vagy inkább a rajongók?) a szívükre vettek.
Igen, itt ülök, hallgatlak és arra gondolok: "Most komolyan oda akarok pörkölni a DC-nek, Zack Snydernek?" Olvastam azokat a kommenteket, amiket a Batmanről és Supermanről mondott. Nem tudom hol olvastam... valahol. Emlékszem valami olyasmire, hogy: "Nem olyan lesz, mint az egy hetes csoda, a Hangya." Nekem meg csak az jutott eszembe: "Ó, köszi Zack. Ez nagyszerű. Ideje valami erdetit csinálni." Továbbra is azt mondom, hogy a magunk módján valami nagyon erdetit csinálunk. Arra gondolok, hogy Russoék bejönnek, fognak valamit, amihez az emberek hozzászoktak és átváltoztatják valami teljesen mássá. Nem próbálják meg utánozni, vagy egy jobb Christopher Nolan filmet csinálni.
Stan kicsit félreértette Snder kommentjét, mert nem magára a filmre gondolt elsősorban, hanem a Hangya karakterére. Ennek ellenére ez egy erős vélemény, szóval előfordulhat, hogy ezzel elkezdődik egy verbális csata a két univerzum szereplői között? Lehet szeretni vagy utálni ezeket a filmeket (mindegy, hogy Marvel vagy DC), de a legvégén az összes egy feldolgozás, egy kész művet értelmeznek másként, ez még nem jelenti automatikusan azt, hogy erdeti műveket alkotnának. A teljes interjú: https://www.youtube.com/watch?v=JC0QT4oXh2Y
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.